Столичният район „Възраждане“ получи награда от Съюза на юристите в България

ASAR 11 PR&Consulting
1 May 2023

Наградата  „Партньор на годината“ на Съюза на юристите в България се връчва за единадесета поредна година.

Снимка: ASAR 11 PR&Consulting

 

 

За първи път наградата „Партньор на годината“ на Съюза на юристите в България се връчва на районна администрация – на столичния район „Възраждане“ и кмета Савина Савова. 

Председателят на СЮБ Владислав Славов връчи наградата на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова. 

„Като кмет на район „Възраждане“ и като юрист, за мен е привилегия, отоворност и признание наградата „Партньор на годината“, която чрез мен получава район „Възраждане“. Тази награда е доказателство, че институциите могат да работят заедно за доброто на обществото ни, за доброто на хората“, каза Савина Савова и подчерта, че наградата за успешно партньорство, е потвърждение, че заедно споделяме общи професионални, етични и морални стандарти.

„Местната власт е най-близо до хората и до техните проблеми, призвана е да търси решения на всички поставени от тях въпроси. Тя прилага административните и законови норми в действие и получава информация от първо лице за тяхното качество и въздействие върху всеки човек,  върху хората от нашия град и от нашия район“, заяви Савова и благодари за престижната награда, която е доказателство за силата на работата заедно на различните институции и организации. 

Савина Савова  е убедена, че доброто партньорство е възможност всички заедно за правим  добри дела. Тя заяви, че приема наградата „Партньор на годината“ с признателност и гарантира, че партньорството на район „Възраждане“ и Съюза на юристите в България ще продължи все така активно.

Наградата  „Партньор на годината“ на Съюза на юристите в България се връчва за единадесета поредна година.

Източник: ASAR 11 PR&Consulting

За допълнителна информация: 0888268841