След предаването на група турски опозиционери на властите в Анкара

Трайчо Трайков: Защо всички български „патриоти“ и „фили“ мълчат, когато България се държи като куче пазач на Турция ?

Огъването пред Анкара изтрива един век от достойнството на България
Четвъртък, 20 Октомври 2016 11:30 Публикувана в Очи в очи Прочетена 1731 пъти
Трайчо Трайков: Като президент ще задавам тези въпроси и никой няма да може да ме заглуши. Очакваме разследване, а след това и поемане на политическа отговорност на най-високо равнище. Очакваме управляващите да връщат истинските нелегални имигранти на Турция, а не учители, които четат опозиционни вестници. Този скандал разрушава основите на българската демокрация. Трайчо Трайков: Като президент ще задавам тези въпроси и никой няма да може да ме заглуши. Очакваме разследване, а след това и поемане на политическа отговорност на най-високо равнище. Очакваме управляващите да връщат истинските нелегални имигранти на Турция, а не учители, които четат опозиционни вестници. Този скандал разрушава основите на българската демокрация. Снимка: Нова телевизия.

Настоявам за пълно и обективно разследване на безропотното предаване на Турция на всички опозиционери на Ердоган. Предаването на хора на чужда държава може да става само след съдебен контрол.

 

Качването на хора в багажници – в чувал и по списък, е мутренски маниер, а България не може да бъде мутренска държава. Колко души са в изпратения от Ердоган списък? Предаден ли е и на каналджийската мафия, която си работи добре със службите? Защо всички „патриоти“ и „фили“ мълчат, когато България се държи като куче-пазач на Турция?

 

Като президент ще задавам тези въпроси и никой няма да може да ме заглуши. Очакваме разследване, а след това и поемане на политическа отговорност на най-високо равнище. Очакваме управляващите да връщат истинските нелегални имигранти на Турция, а не учители, които четат опозиционни вестници. Този скандал разрушава основите на българската демокрация.

 

Българите сме достоен народ. Ние записахме в първата си Конституция, че „всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска територия". Ние приехме като братя и сестри избиваните в Османската империя арменци. Ние не изпратихме съседите си евреи в лагерите на Хитлер. Слугуването пред Ердоган заплашва да изличи този век на българското достойнство.

 

Материалът е взет от фейсбук профила на Трайчо Трайков. Заглавието и надзаглавието са на редакцията, подзаглавието е на кандидата за президент. Това не е платена публикация, а отразяване на важна позиция по важен въпрос от съществено обществено значение. Публикуваме този материал поради наистина странното спокойствие, с което медии, кандидати за държавни глави и дежурни „патриоти“ посрещнаха предаването на турските опозиционери на властите в Анкара. Купуването и продаването на гласове е престъпление, но не търсете такава дейност точно в този сайт.

Влезте, за да коментирате